Sponsor en Samenwerking

Begeleiding individueel | Begeleiding groep | Dagbesteding | Paardrijles

Sponsor en Samenwerking

EHBO-koffer

ehbo-koffer.nl

Ons doel? We willen voor al onze klanten een one stop shop zijn voor al hun veiligheidsartikelen en ervoor zorgen dat ieder bedrijf, gebouw en huishouden over een passende EHBO-koffer beschikt.
Het Team van EHBO-koffer.nl

Keurmerk ZZP’er Zorg

Mijn Keurmerk bestaat al sinds 2009 en is bedoeld om voor de zzp’er één platform te creëren dat tevens, uiteraard met toestemming van de zzp’er, gebruikt kan worden door derde partijen. Deze doelstelling staat nog steeds overeind. Inmiddels is de norm ook aangepast op basis van de huidige wet- en regelgeving. De norm staat uiteraard gepubliceerd. Hierin staan de eisen vermeld waar de zzp’er aan moet voldoen, zijn er specifieke bijlagen opgenomen om sommige onderwerpen te verduidelijken en kunt u formats vinden betreffende zaken waar de zzp’er wellicht weinig ervaring mee heeft.

Pegatrust Erkend Leebedrijf

De praktijkopleider werkt in een (leer)bedrijf dat door SBB is erkend. Hij leidt de onderwijsdeelnemer (stagiair) in de praktijk op. Hij is het aanspreekpunt voor de stagiair en maakt hem wegwijs in de dagelijkse praktijk.

De praktijkopleider leidt de stagiair op en organiseert zijn leeractiviteiten. Hij zorgt daarbij voor een zo goed mogelijke leeromgeving. De stagiair krijgt een werkplek waar zoveel mogelijk (dagelijkse) praktijksituaties voorkomen die hij ook zal tegenkomen in het beroep waarvoor hij wordt opgeleid.De praktijkopleider werkt in een (leer)bedrijf dat door SBB is erkend.